• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ходить осінь по садах, Ходить усміхається, Ніби в казці швидко так Кольори міняються...

Ходить осінь по садах, Ходить усміхається, Ніби в казці швидко так Кольори міняються...

2020-11-11

Діти

11-12 листопада у нашому садочку КДНЗ №12 «Світлячок» пройшло свято Осені. Усі дітки із задоволенням співали пісні, розказували віршики, прославляючи осінь за її красу та врожаї.

Діти з радістю зустрічали героїв осіннього дійства, - Негоду, Дощика, Журавлика, який не хотів відлітати до теплих країв. Завітала до вихованців і сама винуватиця свята - щедра Осінь, яка розважала малят іграми та загадками. Осінь дарує нам різні фарби, безліч овочів і фруктів, а також досить мінливий настрій, який найбільш проявляється в дитячому віці.

Свято в дитячому садку - це завжди дивовижні чудеса, чарівні фарби, дзвінкий сміх дітей, море посмішок і веселощів! Хоч і кажуть, що осінь сумна пора, але діти, як ніхто інший, здатні радіти шелесту золотистого опалого листя під ногами, дощику, під яким так цікаво гуляти під парасолькою, і можливості бігати по калюжах в гумових чобітках.

Осінні свята в дитячому садочку були веселі, яскраві і захопливі. Вихованці отримали багато позитивних емоцій, а на завершення Осінь усіх почастувала своїми дарами - смачними яблучками.

ДітиДітиДітиДітиДітиМузична зала на свято осені

Кiлькiсть переглядiв: 140